Alla inlägg under april 2009

Av Sofia - 5 april 2009 18:48

Den magiska värmen försvann snabbt o helt plötsligt blev vinterkläderna de bästa vänner.


Ulf hittade en fin, beg. cykel på blocket (för övrigt den bästa web-platsen för barnfamiljer som behöver nya o bra cyklar ; ) Efter att Ulf prutat ner priset avsevärt (faktiskt imponerande) bev det en tur/retur till Habo för att hämta hem en jättefin Cresent till David. Undrar om det har med åldern att göra då man tycker det är mysigt att ta bilen och åka lite... Minns när man var liten - hur ubota tråkigt det var att åka omkring (oftast på söndagar).


När vi kom hem var mamma o pappa på ett spontanbesök - det slutade med goda pizzor från Jamaica. Blev bra energi för en lång runda i löparspåret där jag även passade på att få med mig lite påskris.


Nu hemkommen och har fått upp lite kycklingar/hönor/tuppar samt fjädrar i riset....samt i hasseln i trädgården....

God kväll!

Av Sofia - 4 april 2009 18:45

Tror inte det är sant. Värmen chockar både liten o stor och man bara njuter... Vill vara ute hela tiden. Gick nyss en promenad med Ulf och gick i "sollinne"....helt otroligt!!! Våren är verkligen här - ett bevis och säkert vårtecken är alla studsmattor som ploppar upp i trädgårdarna. Dessutom tror man att man befinner sig på en campingplats - grilloset ligger tjockt över Nässjö stad i kväll!


Fredagkvällen var jättetrevlig. När man inte träffas så ofta har man hur mycket som helst att prata om. Jag var nästan hemma som planerat. Kl. 21.00. anlände jag och fick smaka på kvällens rester av årets första grill. Idag var jag hur pigg som helst o tog en låååång morgonpromenad för att avslutningsvis handla färska frallor på Elsies.


Nu ska vi göra en smaskig wok, kolla lite TV och fortsätta att njuta av lördagen.

Ha en go kväll!!

Av Sofia - 2 april 2009 20:23

Vilken sköööön dag!! Otroligt vad en del dagar bara känns så bra. Skulle köra lönera (ca 80 st anställda) o för några månader sedan kunde detta kännas övermäktigt. Idag kändes det kul och det gick bra o snabbt.. Den hämtade lunchmackan från Thimons vid datorn smakade extra gott och sedan flöt eftermiddagen på lika bra som dagens start.


Efter jobbet var det dax för Elins påskspel i skolan. Det var en liten musikal/teater  om Jesu död o uppståndelse. Tyvärr hördes det lite dåligt men eftersom jag kan "grundstoryn" var det inte svårt att hänga med ; ) Elin var ängel o välte bort stenen från graven..... Nu har vi avnjutit varma mackor som var ovanligt goda.


I morgon är det dax för After Work med mina f.d jobbarkompisar från RH. Alltid lika kul att träffas och jag är glad för att vi efter nästan fem år håller kontakten. Förhoppningen är väl att vara hemma vid 20.00 men tiden brukar gå väldans fort när man väl är där....

Kram o godnatt!!

Av Sofia - 1 april 2009 21:05

Efter en ihängande, kall, jobbig vinter och den senaste snön kände jag idag att det förmodligen var ett aprilskämt!! Våååååååååååååår!!! Sol som var varm och en klarblå himmel. Aprilskämt eller inte - det återstår att se i morron.... Jag fick dessutom njuta hemma av solen hela dan då jag var hemma med Elin som hade ont i magen o mådde illa på morgonen.

Förutom att underhålla Elin o Stella (som även hon fick vara hemma) har jag haft tid att fundera på saker o ting. Tankarna stannar alltid vid saker jag inte förstår. Har aldrig sett mig som superintelligent men i detta fall är jag inte på något sätt ensam om att inte förstå.


Bonus är latin och betyder "bra". Hur kan man då få bonus när ett företag går dåligt och t.o.m med förlust??? Hur kan någon människa vara "värd" 104 miljoner i pension? Kanske är jag avundsjuk - visst skulle det vara härligt att få dessa pengar men dessa belopp....i en värld där krisen tycks eskalera  och arbetslöshet hotar snart varje branch. Jag har alltid ansett att de som tar och har stort anser ska ha betalt därefter men det får ju någonstans finnas en gräns. En liter mjölk kostar ju lika mycket för dem som för mig..... Men som AMF-chefen sa: "Visst låter det mycket men jag ser det inte som ett så stort belopp". Han kanske inte heller förstår ; )


En annan sak jag inte förstår - jag överförde idag via "bluetooth" till Johannas  mobil ringsignalen "La voix"... Att man med en telefon till en annan kan föra över musik... Detta är angenäma problem och otroligt fantastiskt men jag förstår ändå inte. Detta kan jag dock jobba på att förstå men att ge fantasibonusar till människor som redan tjänat oerhörda summor - det orkar jag inte ens försöka fatta..

Godnatt!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Skapa flashcards