Direktlänk till inlägg 7 juli 2009

Ett nytt steg....

Av Sofia - 7 juli 2009 19:16

....på karriärens snåriga o krokiga väg!!


Min s.k "hemlighet" är då att jag ska byta jobb! Väldigt hemligt nu!!! ; ) Om det är ett steg framåt, uppåt eller kanske bakåt? får framtiden utvisa. Jag har slutat anställningar mot min vilja och jag har slutat anställningar av fri vilja och denna gång är det av senare sort.


Att få ett jobb av många sökande är sån känsla. Hem från Falkenberg på anställningsintervjun, oj vad jag var nervös. Där ska man sitta o framhäva sina bästa sidor (har jag några?), sina sämsta sidor (HAR JAG NÅGRA?).... Jag trodde verkligen inte att jag skulle få det - men när de ringde dan därpå - Ooops! Jag fick det!!!


Med 4 barn är jag verkligen inge karriärist - det enda jag behöver är att känna att jag duger och får lite "feedback" från högre instanser att så är fallet. Denna vecka (när jag meddelade beslutet) har jag plötsligt fått just detta o jag kan önska att jag fått en bråkdel av dessa uttalande "i tid". Men jag är ingen "byråmänniska" där jag ibland kan känna att tiden styr arbetet mer än resultatet. Jag har trivts, det har jag verkligen med både arbetsuppgifter o arbetskollegor men......när mina hjärnspöken hälsar på finns inget utom ett svart hål! Jag vill ta farväl av dem och hoppas jag kan göra det när jag väl lärt mig alla nya rutiner där.... Good is enough!


Såklart är det med visst vemod o sorg i hjärtat jag lämnar nuvarande jobb. Fantastiska kollegor och jag hoppas innerligt att det blir luncher med vissa av dem (Anna!!!!!!)


Oj, vad det blev djupt idag då. I morgon blir det bilder på våra nu växande kissar. Smilla, Elvis, Piggelin o Nogger!!


Är det någon som surfar runt o läser bloggar i kväll? Alla sitter väl bänkade framför minnesgalor på TV'n betr. kungen av pop. T.o.m Johanna 13 år sitter fänglsad o kollar hans videos på YouTube. Jisses vilken musikskatt han lämnar efter sig!!!


Kramar!!!

 
 
Anna

Anna

7 juli 2009 20:48

Du är ingen Judas... Jag deppar ihop lite bara.. men du får ta det som ett gott tecken;-) Beträffande Feed-back, det är väl ngt man alltid törstar efter på något vis och aldrig kan få för mycket av.. Och det är väl ngt man själv är minst lika dålig att ge av -trots att man tycker att alla andra ska göra det.. Iaf om jag går till mig själv!

Jag önskar dock att du hade gett det LITE mer tid, tror du hade kunnat koppla greppet väldigt bra och få dina hjärnspöken dresserade;-)

Klart vi tar lunch!

KRAM

http://giss.blogg.se

 
Ingen bild

Sus

8 juli 2009 08:04

Vill önska dej lycka till på ditt nya jobb och jag hoppas att du kommer att trivas där! Tycker också att det är lite synd att du ska sluta på ditt nuvarande som jag är övertygad om att du är bra på. Feed-back och beröm får man nog försöka ge sej själv lite också, så länge man känner att man gör sitt bästa är det "good enough". Ibland tror jag att så länge man inte hör något från chefer och andra så är det bra, då gör man förmodligen det man ska.

 
Anna

Anna

8 juli 2009 14:59

Måste bara tillägga - instämmer helt m fg. talare (Sus) att hennes kommentar om att "hör du inget så är det bra" var vad jag fostrades till.. När jag började törstade jag också efter feedback :-) och då fick jag höra precis den frasen.. Hör du inget så är det bra.. sjuk, jag vet.. men det är väl så det funkar på något vis!

http://giss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - Måndag 15 april 19:17


Den fruktansvärt hårda vinden, näst intill storm, är över. För denna gång. Sjön ligger nu spegelblan - nästan. Vackert! Tänker tillbaka på gårdagen och hur dumt det egentligen var att faktiskt åka till Torset. Att ge sig ut på vägarna. Så många träd ...

Av Sofia - Söndag 14 april 19:37

Idag hade jag tänkt att göra så mycket, vara duktig och städa bilen och påbörja städning av växthuset. Ville inte vara ute en minut extra i denna hårda vind eller full storm. Blev inget med ovan sysslor men man kan ju vara duktig inomhus. Aska ur bra...

Av Sofia - Lördag 13 april 22:23

Upp i ottan och for till Skillingaryd. Stella hade då redan åkt, till Brinell för att göra högskoleprovet. All lycka älskade unge. Distriktsstämma med Centerpartiet på Skillingehus och tacksam att jag fick åka med Ann-Cathrin och Leif Gunnar. Vi ...

Av Sofia - Fredag 12 april 20:16

Trots ihållande regn kom det folk till Malmbäcks torg denna eftermiddag. Invigning av nytt fräscht torg med mer grönytor, nya fina bänkar, japansk körsbärsträd och genomfartsgata är ändrad till gångfartsområde typ. Dessutom ett färgglatt övergångsstä...

Av Sofia - Torsdag 11 april 20:30


Var tredje år får vi våra datorer utbytta på kommunen. De är leasade och den intervallen är väl normal och logisk även att det känns som igår jag gjorde det senast. Vi får behålla den gamla ett par dagar tills vi har kollat så allt förts över och att...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards