Alla inlägg under april 2012

Av Sofia - 3 april 2012 21:44

Sitter i soffan vid datorn. Enligt livscoachers visdomsord ska man ju reflektera och det är precis vad jag gör efter denna kyliga aprildag. Nyss hemkommen från övning nr två med TCB-kören inför Schlagerfeber. Det känns så bra, det kommer bli så bra...det kommer bli ett musikaliskt äventyr. Även om man kanske inte är JÄTTEFAN av genren schlager kommer man gilla detta, MYCKET!


Jag var tidigare idag och fixade biljetter till min familj. Det är nu en mindre förmögenhet som ligger på bänken men det är det verkligen värt. Det är mycket pengar men barnen vill så gärna gå och jag vill att de ska se konserten. Nu när jag är med i ett sammanhang med proffsiga artister och musiker + en massa glitter och glamour ;) vill jag att de ska få detta minne!! Jag minns ju själv som liten när jag satt som publik och beundrade mamma när hon på den tiden var en av fyra medlemmar i Njudungskvartetten och turnerade södra Sverige runt. De spelade t.o.m in en skiva i en riktig studio vilket man tyckte var WOW. (Ingen CD utan en såndär svart ni vet...som man vänder på) Det var inte så mycket glitter dock...mest folkdräkt!


Å jag har ju inte bara roat mig idag. Har ju jobbat mina timmar och mer därtill i kommunens tjänst. Därefter ett mentalt och fysiskt Yoga-pass. Därefter direkt till N Solberga. Svårt att somna nu bara - blir ju så speedad av alla låtar och trevliga körtjejer!! Ja, jag får nog för full dag i dag oxå. Nu sover INTE barnen - det är ju loooooov. Påsklov! Å jag jobbar EN styck dag till - sedan får jag påskov!


God natt!!!

Av Sofia - 2 april 2012 20:19

Davids lag vann guldet i gårdagens Fadiscup!! Tyvärr missade jag de sista matcherna + finalen men fick ju referat under tiden jag inte var på Skogsvallen. Å vad lycklig sonen var hela kvällen....å trött... De segrade både över motståndarlagen och kylan! I dag - en 12 h dag på jobbet. Fick sanslöst mycket gjort och gick hem med två känslor. En som är genomsyrad av duktighet och en med lite dåligt samvete för att jag kom hem senare än vanligt....


Kylan har ett starkt grepp om höglandet nu. Personligen (och som alla säkert vet vid det här laget) tycker jag det är ofantligt tråkigt och besvärligt. På sätt och vis kändes det kallare idag än det gjorde när det var 15 minus. Urk!! Hade ju varit fantastiskt trevligt om varmare vindar hade svept över påsklovet......men man kan ju alltid spela nåt spel på datorn   Kan bli lite mycket av det där ibland. Johanna spelar för tillfället något där hon blir "dissad" till nästa dag om hon går ifrån i 20 minuter.... Ja, man bebriper ju lätt att det blir vardagliga koflikter med övriga familjen. För det första har vi INTE en dator per unge och dessutom är det ju lite trevligt att NÅGON gång äta en gemensam måltid. Ja, det är inte lätt att få ihop alla viljor...


Längtar till påskledigt, längtar till solsken.... Nu ska jag traggla lite schlagernoter, sedan få en god natts sömn innan ny dag på jobbet, ett yoga-pass samt en TCB-övning i morgon kväll! Dessa övningar - energikickar på hög nivå. Många låtar blir det...de är ju som bekant "bara" 3 minuter långa. Många noter att lära, många stämmor, många tonartshöjningar ;) Bara väldigt väldigt roligt!


Go kväll!!! 

Av Sofia - 1 april 2012 14:56

Med tanke på vädret kan man tro att helgens cup går i bandys tecken men det är faktiskt fotboll det handlar om. Dagens matcher startade kl. 09.00 och som lite kuriosa kan förtäljas att tempen på morgonen var minus 7. När Stella och jag kom upp till Vallen kl. 10.00 lyste solen skönt men det var fortfarande kallt. Viktigare än vädret är dock hur matcherna gick/går och Davids lag tog sig med en oavgjord och en vinst till slutspel. Två matcher i rad har de segrat hittills så det ser mycket bra ut. Mycket folk och fint ordat av till stor del Nässjös energispruta Fadis.


Efter en promenad i snöyra...genom stan började jag påskpynta. Har hört barnens reflektioner att andra familjer tydligen placerat ut både tuppar, kycklingar samt satt fjädrar i riset så det är nog bäst att hänga på. Å det är ju faktiskt så att det är trevligare att ha pyntet framme något före påsk än efter.... 


Stort tack till familjen Pettersson för en go lördagskväll. Värdinnan hade ju vissa tvivel på hur maten skulle smaka men det var fullständigt obefogat. Godaste grytan på alla sätt och en sås som jag lätt hade kunnat äta som...soppa! Vi pratade lite Gotland och kunde konstatera att mycket mycket snart är vi där!!!


Nu ska jag dra på mig neonstassen och paljetterna och dra iväg till Norra Solberg för att öva med underbara tjejerna i TCB-kören. Första genomgången av SCHLAGERFEBER och det ska bli meeeer än spännande. Det där om outfitten var ett litet aprilskämt - har tämligen helt vanliga kläder på mig men jag lyssnar nog på lite schlager i bilen ut...för att liksom komma i stämning! 


Ha en fortsatt fin söndag!!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards