Alla inlägg under oktober 2015

Av Sofia - 4 oktober 2015 15:49

Har idag avnjutit tapas på Linnégatan i Göteborg. Glömde tyvärr att ta lite bilder på de små underverken. Hungern tog överhand. Älskar verkligen denna typ av mat. Många smårätter istället för en stor. Grillad halloumi med parmaskinka, laxrullar med färskost, tigerräkor med pestoaioli. Supergott med gott sällskap! Blixtvisit över dan till Sveriges framsida och kroppen sitter och skriker efter skogen (hör ni?). Tur att det vackra vädret ska hålla i sig ytterligare ett par dar.

Gårdagskvällen på Bark&Ät var oxå mycket god och mycket trevlig. Efter en välsmakande fiskgryta blev det en god kaffedrink på Holmgatan. Oktoberkvällen var varm men irish coffee'n värmde mer.... Tusen tack för en supertrevlig afton Mats och Nettan!!!

Ha en fortsatt fin söndag

Av Sofia - 3 oktober 2015 16:19

Vaknar 09.28 o tror inte det är sant. Samtidigt som man får lite halvpanik att halva dan redan gått är det en skön känsla. Förmodligen alldeles väldigt nödvändigt för både kropp o själ att sova ut.... Sovit illa en del nätter den vecka som passerat och inatt var jag som en klubbad säl.

Vi konstaterade att vi inte skulle hinna både golf och löpartur och eftersom Jonas har blivit (jag tar på mig lite av detta) och utvecklat sig till en riktig löparnörd föll valet på löpning. Dock var för sig - jag sprang igår och skulle verkligen inte springa varken långt eller fort. Mina för dagen 11 km var dock en större prestation än ett maraton. Varmt, kass i magen och dålig ork. La mig tidigt på ett joggingtempo och var extremt nöjd när jag var i mål. Jonas landade oxå mkt nöjd efter 16 km på 5,11 tempo... Otroligt bra...

Nu har vi kollat reprisen på gårdagens gala för Världens barn. Beundrar Lena PH - bra låtar som dessutom är egenskrivna och jag tycker hennes röst blir bättre ju äldre hon blir. Eller blir hon äldre förresten? Hon ser ut som en 25-åring i kroppen! Så snygg!!

Å så Darin. Jag har väntat på att han ska sjunga den. Låten "Tänk dig". En mycket tänkvärd text och speciellt raden... Tiden torkar inga tårar om vi alltid målar samma sak...

Ikväll blir det utemiddag på Bar&Ät med goda vänner! Nice och garanterat gott!

Ha en fortsatt fin lördag!!

Av Sofia - 2 oktober 2015 19:11

Fredag kväll! Vi har inhandlat lite "grejer" på Smålandskräftan som vi snart ska sätta tänderna i.

Tänker tillbaka på dagen. Återigen en arbetsdag där jag känner mig duktig. Många tycker (säger det till mig) att jag är det men det är sällan jag SJÄLV känner mig dito. Så idag njuter jag av den känslan. Det är jag värd!!!

Belönade mig med en löparrunda i eftermiddag och man kan ju inte annat än att njuta. Sol och varma (men hårda) vindar.

Kvällen blev ju riktigt härlig inledningsvis när man får världens vackraste bukett rosor. Det är jag (kanske) värd!! Ha ha....

Livet går upp och ned. Ibland är det lite mer ned...idag fredag känns det upp...

Ha det gott alla!!!

Gåva som värmer!!!

Av Sofia - 1 oktober 2015 19:25

Varken soppa eller pannkakor idag men väl en lunch med bästa Lotta på Akropolis. En jättetrevlig timme och härlig pratstund. Vi kunde sammanfattningsvis konstatera att "små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer". Alla dessa klyschor som visar sig stämma på pricken. När de var små var det lite halvbökigt när de inte ville äta som de skulle (borde) eller när nyfödde David bajsade i blöjan precis innan man hade bråttom iväg till Johannas stund på kyrkans barntimma och redan var lite sen..... Nu är det annorlunda. Nu är det andra saker att tänka på, nu är det andra problem....och inte direkt mindre.


Har idag levererat Davids bandygrejer till Skogsvallen. Nu får de förvaras i ett förråd där fram till mars - all den tid han inte har utrustningen på sig. I morgon är det dax att gå på Skogsvallens is för första gången och känna på det efter hans olyckliga cykelfall. Stygnen har försvunnit och ärret har läkt fint. Därifrån till att kasta sig snabbt för att ta bandybollar eller/och kasta ut dem lååååångt på planen.... Tjoho - vad jag blir lugn när jag tänker på det...


Även jag hann o fota vackra himlen innan mörkret sänkte sig. Många många bilder på Insta och Fejjan ikväll. Vackert.  


Ha en fin torsdag!


   

Vackert!!

 

Det gäller att börja i tid... Halloween närmar sig....

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards