Alla inlägg under februari 2016

Av Sofia - 2 februari 2016 19:06

Sitter framför nytänd brasa och min aldrig sinande energikälla står och steker älgfärsbiffar. Om man filtrerar bort det som gör ont (jag kan göra det ibland) är livet mycket gott. Nysprungen - 13 km med hyfsat tempo i varje fall om man betänker att vinden blåste hårt, det regnade och mörket gjorde att tjälskadorna på järnvägsspåret fick mig lite ur balans..... Jädrans vad det var otäckt ett tag. Men med en stark pannlampa och ett gott sällskap var det en runda med beröm väl godkänt. "Jag är världens lyckligaste" hörde jag min löparkompis utropa genom sorlet av Ellie Gouldings "Love me Like you do". Han syftade på att jag får honom att vilja springa och får honom ut. Å där är det väl ganska vice verse. Ibland är det precis tvärtom (även om jag har lite svårare att erkänna mina downs).


Medarbetarsamtal har jag haft idag. Mycket skönt att få diskutera nutid, framtid, planer och mål. Å vi är på samma våglängd - har alltid varit. Det är inte alltid så lätt när en av sina nära kollegor som även har blivit en av de bästa vännerna man har, helt plötsligt blir ens chef. Det var dock en helt naturlig övergång och hon har gjort steget med den äran. Vi kvinnor måste stötta varandra - ibland tror jag att vi överlag är rätt kassa på det.


Å så stod det lite i tidningen om VM-silvret idag (måste få njutskriva lite till om det). Undertecknad "sportjournalist" sände helt enkelt in några rader till tidningen och det kom med redan i dag. Inte illa! Hade såklart velat ha ett större reportage men det blev jättebra ändå. Jag hade hyllat ledarna i P16 som tränat fram dessa killar i min lilla text och även vår fina ishall Stinsen Arena vilket jag anser har bidragit till silvret på sitt sätt men det tyckte tydligen tidningen var ovidkommande. Den fina bilden är tagen av Davids pappa på plats i Finland.


Ha en fortsatt go kväll!


 

Check!!! Grattis!!!

ANNONS
Av Sofia - 1 februari 2016 19:34

Februari månad - välkommen! Sätter mig i bilen (efter att ha skrapat en tunn hinna av is), RIX Morronzoo på radion och jag njuter när äntligen värmen börjar komma. De där nästan exakt fyra milen mellan Landsbro och Nässjö är på något sätt sköna att åka innan man ska börja jobba. Mental uppladdning och avkoppling, lite likt att promenera eller springa. Bilåkandet ger däremot varken kondition eller frisk luft - det bara kostar.... Vissa kostnader är dock extremt prioriterade. Parkerade bilen i mitt garage o gick till jobbet. Vuxenpoäng på det. Dessutom hann jag med en lunchpromenad runt Träsländarunda. Det var INNAN dagens snöfall.

En bra dag på jobbet har avverkats. Hyrorna för mars körda - helt utan missöden - gott! En mycket rolig arbetsnyhet nådde oss idag. (Jag har vetat det ett tag men det blev officiellt idag.) Vi får en ny kollega den förste maj. Eller andre maj rättare sagt - även om han verkar mycket på hugget lär han inte jobba den rödaste dagen på året.. Vi har behövt förstärkning på fastighetsavdelningen länge och detta blir både pricken över i:et och grädde på moset! Det bästa : ) av allt är att han är BANDY-spelare och inte i vilket lag som helst utan NIF's A-lag! Välkommen Patrik Styrbjörn!!!

Å detta förde ju mitt inlägg osökt in på bandyspåret och jag skriver oxå VÄLKOMMEN HEM David - silvergossen...med VM-medaljen förstås!!

Ha en fin kväll!!!

Välkommen hem David!!

VM-silver!!!

ANNONS

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SigridSofia med Blogkeen
Följ SigridSofia med Bloglovin'

Text o bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se