Alla inlägg under juli 2018

Av Sofia - 3 juli 2018 16:07

Efter en mycket hängig måndag börjar krafterna återkomma. Det kan bero på att vi åt varsin skål med blåbär, mjölk och grädde i går kväll. Finns det något godare? Särskilt när man har plockat dem själv. Värmen har dock gjort att de var det mycket mycket mycket små och ganska hårda, det gällde att tugga, men smaken är gudomlig. Vi får hoppas att de var välfyllda med antioxidanter trots den ringa storleken.

Veckan är den sista innan semester. Kanske är just den veckan den allra bästa. Varje år. När sommar, semester och ledighet ligger framför som ett oskrivet blad. Det är en fantastisk känsla. Är i behov av ledig tid mer än någonsin. Det har varit en tuff vår med hög arbetsbelastning och i kombination med för lite folk har vi andra fått göra sitt yttersta för att mäkta med. När sedan kommunen dras med ekonomiska underskott blir det ännu tuffare. Högste chefen har sagt upp sig och ett ?folk? utan ledning är lite gungfly innan ny person är på plats och allt börjar sätta sig, igen. Därför ska det blir extra skönt med lediga dagar. Dock är vi (läs jag) suveränt duktiga på att ruta in de tomma arken med diverse men det finns blanka dagar över. Vakna en morgon och inte ha någonting bokat och kunna göra precis vad som faller en in. Å nu tänker jag inte åka till månen utan packa ryggsäcken med fika och gå en långrunda i skogen eller fiska eller?ja, det finns hur mycket som helst att göra som inte är så stort utan är helt gratis och faktiskt det bästa. Som att äta nyplockade blåbär ? då känner man sig väldigt rik.

Å så laddar jag ju förstås för fotbollen som i skrivande stund hsr börjat. Det dallrar i luften, både av värme o av förvöntan. Började jobba tidigt idag så jag med gott samvete kunde gå hem och matcha klockslaget. Jonas dundrar in vilken minut som helst och jag hoppas att målen, precis som förra matchen, kommer när han har anlänt. Ingarps Trä kör inte med flex, inte heller med fotbollsledigt så han får lyssna på radion på väg hit. För mål blir det ju, eller hur? Jag önskar av hela mitt hjärta att Sverige vinner och jag känner mig inte direkt ensam om det önskemålet. Även om Schweiz tar ledningen med sisådär två mål kan allt hända. Det bevittnade vi igår när vi kollade matchen mellan Japan och Belgien. Jösses vilken vändning och vilken rolig match. Tyckte nästa lite synd om japanerna? Så nära en förlängning. Å grattis till Belgien och grattis till mig. Jag härstammar ju från detta land från början. Vallonerna kom från Belgien i slutet på 1600-talet till Sverige. Ja folk vandrar över tid ? det riktigt stora frågan är ? när slutar en invandrare att vandra?

HEJJJJJA SVERIGE

Tog in fasadflaggan....

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards