Alla inlägg under december 2018

Av Sofia - 4 december 2018 18:15

Rubriken har ett enkelt svar. Å ni kan ju gissa vad jag sitter. Framför brasan med Jonas. Vi hade planer på att göra julhandlingen idag - på A6, med skjuter upp den. Än finns det tid att fixa det som ska fixas. När jag tittar i kalendern känns julafton dock mycket nära... Man ska handla på hemmaplan - jag vet - men IKEA tycks inte vilja finna Nässjö som lämplig etableringsort så vi måste in dit nån dag kommande vecka. Det vore najs att testa deras julbord oxå så vi får planera in det nästa vecka.

I morse gick jag till jobbet. Ska jag vara helt ärlig tar det lite emot. Det är väldigt mörkt nu. Jag är inte riktigt överens med mitt inre o det är snabba steg förbi de mörkaste bitarna på vägen. Det är fantastiskt skönt att se Vallbohagas gatulysen och sätta på musik i öronen. Innan dess vill jag ha full koncentration om vildsvin eller annat otäckt skulle dyka upp. Jag sjunger o det lugnar. Jonas skrattar lite åt mig o när jag är framme skrattar jag åt mig själv. Nu är det som allra mörkast o det blir bara bättre.

Idag har jag suttit i arbetsmöte hela dagen inkl lunch. Jag missade således en lunch med mor o far som var i stan plus min äldsta dotter Johanna o min bror Anders. Så typiskt. Den konstellationen händer inte ofta men jag hoppas att det händer snart igen.

Ha en fortsatt fin kväll!

Ett givet val om man får välja

Av Sofia - 2 december 2018 15:47

På hemväg från Torset. Första advent. Mulet hela dan. Magen är mätt och i bilen ligger ved från far. Torr o fin björkved. Det var skillnad på folkmängd i Torset idag jämfört med förra söndagen. Det har redan gått en vecka sedan mammas 80-årskalas. Blommorna står vackert kvar i fönster och på bord.
God lax fick vi njuta av idag. Mysig första adventsstund - en dag när solen knappt har gått upp.

På förmiddagen gick vi en promenad till Torsa stenar. Det är nåt med de där stenarna. De drar! Tycker platsen är så häftig. Historiens vingslag känns extra mycket där.

Igår följde vi NIF?s P18 match mot Hammarby på Elitrapport. Så härligt att de vann. 4-2 blev resultatet. Vi bänkade oss sedan på bästa sändningstid framför det speciella hockeymötet mellan San José Sharks som mötte Ottawa Senators i Ottawa. Tyvärr förlust! Attan oxå. Jag var så trött så jag sov bort delar av matchen. 15 km promenad, tunnebad o biskvibak tog förklarligt på krafterna. Mer sport om en stund. David o hans lag möter Västerås hemma i Stinsen arena. Heja heja!!

Ha en fortsatt fin söndag! Å glad första advent!

Bocken på plats o välkomnar till Spexhult

Tomten har lite för tidigt flyttat in

Biskvibak

Älskar detta ställe - Torsa stenar (Craigh Na dun)

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Skapa flashcards