Alla inlägg den 1 maj 2024

Av Sofia - Onsdag 1 maj 13:55

Första maj välkommen står det i visan och jag kan ärligen skriva att maj är sååå välkommen. Sol och värme, äntligen. Å med detta följer sysslor. Tvätta altantrall, tvätta utemöbler, tvätta altanens fönster och fönsterskenor som är ett litet projekt bara det. Plus plantera ut alla odlingar till växthuset. Fler rötter kräver större krukor. Allt ovan har vi gjort idag efter en go frukost utomhus. Två timmar skrubb och tvätt av utemöblerna gjorde jag iofs igår så där sparade vi lite tid idag. Att pula och fixa i trädgården tillsammans när man har tid, så härligt. Till kvittret av fåglar och naturen som exploderar i grönt.

Så tack Socialdemokratin och facken eller vem det är som givit oss denna lediga dag. Ett gott stopp i veckan. Förr körde Jonas skit - gödsel denna dag. Pappa körde inte skit kan jag tillägga. Ingen skit på röda daga, sa mor. Tänka på grannar och kyrkan som även den var vår granne. Nu har ju relationen mellan Centerpartiet och Socialdemokratin förbättrats plus att jag har en känsla av tacksamhet och lojalitet när det gäller facken. Hade de inte funnits kunde vi sett i stjärnorna beträffande åtta timmars arbetsdag och fem veckors semester och en mängd andra förmåner i arbetslivet.

Igår badade vi aprilbadet. Jag hade precis skjutsat Stella till en tjej i Lilla Hult där några tjejer skulle fira Valborg, körde helt fel och kom hem kl halv nio. Men vi doppade oss och badade tunna. Ingen eld för oss, bara ljuvliga Solbacka till 100 procent.

Ha en fortsatt härlig första maj!

Gårdagens morgon när jag gick till jobbet. Grattis kungen!

Frukost idag med vy

Planering ut till växthuset

Efter alla vårsysslor - paus

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards