Alla inlägg den 14 maj 2024

Av Sofia - Tisdag 14 maj 18:17

Den känslan. Känslan när man får hämta Stella på Nässjö station efter att hon har varit i Edinburgh en dryg vecka. Jag var betydligt lättare i sinnet än när jag skjutsade ned henne till stationen förra måndagskvällen. Är väldigt stolt dock, att hon ensam ger sig ut på resa. Tufft gjort. Otroligt modigt. Dessutom har hon haft det helt underbart och upplevt hur mycket kul som helst. Träffat vänner och bagaget är fullt av minnen. Hon vill tillbaka kan jag tillägga. Det är bara att spara ihop nya pengar och åka. Får nog veta mer om en stund då vi ska äta sushi som vi köpt.

En helt underbar dag igen förövrigt. Tog en tidig morgonpromenad innan det var dax för möte kl 08. Svårt att lämna Solbacka när sjön ligger som en spegel. Tycker att naturen är ovanligt vacker denna vår. Det gröna är grönare och körsbärsträden är vitare och har fler blommor än vanligt. Vackert så det gör ont. Fåglarna kvittrar ovanligt högt i år. Tycker ni inte det? Ju äldre jag blir uppskattar jag våren, solen och värmen. Man vill stanna tiden men det går som bekant inte. Gäller att njuta, njuta, njuta och jag gör det oxå ska ni veta.

Gick ut på min balkong idag. Enda balkongen som finns på Stadshuset och den råkar finnas i mitt rum.

Hoppas ni njuter. Ha en fortsatt fin tisdagskväll!!!

Gårdagskvällen- gick ut i periodpausen hockey o vilade ögonen på spegeln. Förövrigt går ju hockey än mycket bra. HEJA Sverige.

Ljuvlig morgon och spegel igen!

Nässjö torg från balkongen på mitt rum.

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards