Alla inlägg den 19 maj 2024

Av Sofia - Söndag 19 maj 18:29

En så go helg har snart passerat. Det vackra, varma vädret bara fortsätter och man vill vara ute absolut så mycket det bara går. Förutom när det hockeymatch VM. Den tittade vi på såklart igår och det gick ju bra även denna gruppspelsmatch. Det blir mycket viktigare på torsdag då kvartsfinalen äger rum. Då avgörs det om vi får se nån hockey på vår resa till Prag.

Igår kväll kom våra vänner Lotta och Kenneth Roos i det vackra vädret. Längesen vi träffade dem och det är alltid lika trevligt. God mat och svalkande dryck gjorde oss gott och vi satt ute till kaffet. Hel grillad laxsida (halvgravad med rosépeppar) - mums. Stella stod för efterrätten, baskisk cheesecake och jag älskar det. Lotta och Kenneth cyklade hem och 18 maj blev till 19. Vi fick bl a en sån fin liten blomma från Älskaplåt. Den har nu sin givna plats på altanbordet och behöver INGET vatten.

Idag åkte vi till Borås och grattade Johanna, lite i efterskott. Några mycket härliga timmar på deras stora altan och vi åt grillade hamburgare till lunch. Johanna hade önskat sig en gammal kamera med hederliga filmrullar och jag lyckades hitta en på Hegethorns. Hon blev glad. Får hoppas att den håller bättre än den andra hon har.

Nu är vi mycket trötta. Sådär så jag lätt skulle kunna gå och lägga mig. Men inte än. Det finns några sommartimmar kvar på dagen.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!!

Härlig kväll med härliga vänner.

En sån fin fådd blomma fick vi av dem.

Utefrulle idag! Ljuvligt!

28-åringen Johanna grattades idag

Grilltime

En av deras fina katter

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards