Alla inlägg den 24 maj 2024

Av Sofia - Fredag 24 maj 22:26

Gårdagskvällen! Säger bara det, vilken pärs. Både Jonas och jag har intalat oss och varit beredda på att Sverige kunde förlora igår, mot Finland vilket betyder att det inte blir nån hockey alls i Prag. Staden är underbar och man göra den gott några dagar utan semifinal och final i hockey-VM.

Men när vi satt där i soffan igår och målen aldrig kom, åh vad det kändes tungt att kanske idag lyfta mot Prag och inte få se några svenska puckar. När Sverige gjorde första målet skrek vi så katten hoppade högt. Den glädjen varade inte länge, Finland reducerade. Det blev åter väldigt nervöst. Fy!! När sen Joel Eriksson Ek dammade in det avgörande målet i förlängning skrek vi så det säkert hördes över hela Spexhultasjön. Vilken skön seger.

Vi har varit på resande fot hela dan känns det som. Krösatåget mot Alvesta kl 9. Öresundståg till Köpenhamns flygplats. Kom tidigt dit och när vi lyckats checkat in oss själva och fått iväg väskan - Ryainair har tydligen helt tagit bort personal - blev det pizza och flygplansöl.

Landade i Prag kl halv sju och fick snabbt en taxi till vårt hotell. Nu har vi landat på kudden på ett hotell som ligger granne med morgondagens hockeyarena. Tidigare ikväll besökte vi Erik på hans hotell där landslaget ligger. Erik var skönt taggad inför i morgon. Härligt!! Fick ett gäng Sverige-tröjor som vårt sällskap ska heja i. Såååå kul dag!!

HEJA Sverige!!

Gårdagskvällen- nervöst

Sverige vann till slut!!! Såååå skönt

Äntligen på väg

Byte av tåg i Alvesta

I väntan på avgång

Hämtar arbetskläder:)

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards