Alla inlägg den 28 maj 2024

Av Sofia - Tisdag 28 maj 19:52

Vi säger, innan, det löser vi. Att vänta på nattåg på Köpenhamns flygplats är väl inget. Men bänkarna är väldigt hårda. Lyckades nog få en timmes slummer hursomhelst och det är värt mycket. Gick bättre att sova på tåget från Malmö till Nässjö. Å framförallt när vi kom hem i den egna sängen men det blev för lite.

Fantastiskt sköna och roliga dagar i Prag men att komma hem till detta är helt underbart. Sen frukost med KNÄCKEBRÖD och sedan läsa ifatt en massa dokument till styrelsemöte Nässjö Näringsliv kl 15.00 Mycket av det var inte publicerat på teamet innan jag åkte och jag hade inte med mig dator till hockey-VM-resan. Att flyga med Ryanair betyder få kilo och jag är glad för att jag hade några ombyten då vi gick en hel del i varmt väder.

Vi gick en rundvandring på Flokk idag innan vi hade möte och jag konstaterar att det har hänt en hel del i produktionen på drygt 20 år. Oj, vilka avancerade liner. Så spännande att ta del av. Det var många välbekanta ansikten jag hejade på - så kul. Härligast av allt var att få ge Henry en kram precis innan han skulle sluta jobbet. Häftigt att se sin egen där och veta vad han gör om dagarna.

Intressant möte, vi diskuterade kompetensförsörjning gällande bl a grön omställning och det är riktigt intressant. Elbranschen är oändlig med nyheter nu. Vi måste få våra ungdomar att intressera sig för jobb i de branscher där det saknas folk.

Nu har vi ätit och njuter av en fantastisk kväll vid vår sjö. Fåglarna försöker överrösta varandra och jag önskade jag kunde sitta här fkera timmar till. Men ögonen är sååå trötta och i mon är det tidigt upp. Sömnen det senaste dygnet har inte varit optimalt. I morgon är det möte kommunstyrelsen och många ärende på listan. Dagen blir lång.

Godkväll!!!

Solbacka

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards