Direktlänk till inlägg 1 juni 2023

Dans på Björnaholmen

Av Sofia - 1 juni 2023 03:24

Nu är det första juni. För tre timmar sedan ungefär. Varför sover hon inte, tänker ni säkert och frågan är befogad. Men vaknar jag vid denna tiden snurrar hjärnans alla tankar igång och de är många. Skriva är avkopplande och jag har så mycket kul att berätta.

I tisdags var vi kommunalråd medbjudna på kommunledningskontorets personalresa vilken sker på våren. Hemligt mål och jag blev nostalgisk när vi nådde fram. Björnaholmen. Minns ni? Jag associerar det med dans, andra med parkering. Å det blev dans. Linedance. Jag har aldrig testat men sååå kul. Nån duktig kille från Sävsjö höll i det och på en timme lyckades han få alla ca 80 personer att sätta fötterna rätt och gå åt rätt håll. Härligt!!

Vi fick världens godaste sommarbuffé från Byn i Aneby och ett gäng tankenötter att klura på. Strålande väder och härliga människor. Fin kväll!!

Igår eftermiddag hade vi styrelsemöte Nässjö Näringsliv i JYSK nya superfina lokaler. Konferensrum, 10 st logiplatser till utbildningar som hålls där samt restaurang Gåsen. Lyx att som anställd att ha egen kock. Intressant möte. Claes på NNAB berättade om allt spännande som händer i näringslivet. T ex Nässjöföretaget Essnce som startade i källaren och nu har expanderat rekordsnabbt med både ny lokal och ny personal. Ahh vad kul! Han visade en ritning hur CEOS nybygge utmed riksväg 40 kommer att se ut, så fint. Dessutom lite info om alla utvecklingsprojekt som pågår, bl a om järnväg och logistik. Det händer mycket i Nässjö.

Kom hem, tog en löpartur i värmen men den var fantastisk. Nyduschad och full av endorfiner sladdade jag in med fem minuters marginal på ett Teamsmöte med Centerpartiet, representanter från länets 13 distrikt samlas en timme varannan vecka och diskuterar aktuella frågor.

I dag är det nya tester av nytt ekonomisystem och jag ska vara på plats i Vetlanda kl 08.00 Muharrem Demirok ska tala till landets alla kommunalråd och jag har fått dispens för att hoppa ifrån en timme och lyssna.

Godmorgon snart!!! Sover en stund till.

Björnaholmen - Flashback från förr även om jag bara var där typ två gånger på åttiotalet

Linedance med kollegor

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - Fredag 19 april 23:16

Ja denna fredag blev inte riktigt som jag hade tänkt. Satt djupt försjunken i exceldokument när jag i morse fick ett SMS. Av Lendo. Att mitt banklån beviljats o att pengarna skulle utbetalas inom 1-3 bankdagar. Tyckte det lät väldigt skumt. Ringde nr...

Av Sofia - Torsdag 18 april 19:18


Aprilväder i min värld är BÅDE snö, hagel, regn, kyla OCH sol o värme. Inte BARA allt det första utom sol och värme. Nu är det 18 april och man har inte fått tillstymmelse till varmare vårväder. Otroligt tråkigt! Jag tittar längtansfullt ut mot vå...

Av Sofia - Onsdag 17 april 16:25

Igår var verkligen en sån där dag med många punkter i kalendern. Några möte på förmiddagen, lunch och möte igen. Sen vaccination mot Bältros på Apoteket som öppnade sin verksamhet för cirka en månad sedan. Min valda vårdcentral erbjöd inte ens detta ...

Av Sofia - Måndag 15 april 19:17


Den fruktansvärt hårda vinden, näst intill storm, är över. För denna gång. Sjön ligger nu spegelblan - nästan. Vackert! Tänker tillbaka på gårdagen och hur dumt det egentligen var att faktiskt åka till Torset. Att ge sig ut på vägarna. Så många träd ...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards