Alla inlägg under september 2020

Av Sofia - 4 september 2020 19:43

Dagen började med löpning. Att vakna kl 04 o höra regn är mysigt. Tanken var att springa till jobbet och då är det inte riktigt lika mysigt med regn. Det går det med men det tar lite mer emot. Men plötsligt händer det o det var regnfritt när jag gick upp kl 06. Sedan har jag en annan fiende som börjar nalkas. Mörkret. Än så länge o några veckor till klarar jag mig men sen är det mörkt när jag ska traska/kuta iväg. Å det funkar alldeles utmärkt i mörker men det är ju det där med alla vildsvin och nu oxå vargar.

Efter dusch på jobbet var det fullt ös med delårsrapporten och det gick bra. Särskilt efter en god räkmacka klockan nio. De gör så goda räkmackor i caféet. Det är fredsgskänsla. Å sitta o fika o äta lunch med sina goa kollegor. Det är lyx att få ha det så. Kan inte riktigt beskriva det med ord.

Tog bussen hem kl halv tre o jag hann med den idag, det lyckas jag inte med alla dagar jag har tänkt att åka just buss. Satt o räknade antalet busshållplatser innan jag ska gå av vid Halla. 9 st. På 10 minuter, Inte dåligt.

Jobbade lite hemifrån innan jag började klistra in kort i album. Fredagskänsla upphöjt till hundra.

Fortsatt go fredagskväll

En av veckans fina solnedgångar

Å en fin himmel

Å busken i trädgården som nu skiftat från vitt till rosa - vackert

Av Sofia - 3 september 2020 21:17

Ja, vi firade mor o far med kalas i lördags MEN idag är den rätta dagen. 3 september och just i år infaller den på en torsdag. Denna händelse kan inte nog uppmärksammas. Skickade ett kort på posten och riktigt kul att det kom fram på rätta dagen.

Efter jobbet åkte vi till Torset med en liten blomma och vi fick god kantarellomelett och hemgjord tårta. Precis som jag skrev på kortet i blomman. ?Att ni firar 60-årig bröllopsdag kan inte nog grattas, så grattis!?

Å pappa är för gullig. Han hade beställt ett fång röda rosor till mamma med blomsterbud. På kortet stod det. ?Du är min diamant i livet?. Det var riktigt fint!

Efter en mastig dag på jobbet med delårsuppföljning, internkontrollspunkter, exploateringsprognos börjar adrenalinet i min kropp ta slut. Känner mig lite som disktrasan på bänken. Urvriden! Men den är hyfsat ny och jag har duschat så varken den eller jag luktar illa. Alltid något!


Godnatt!

Av Sofia - 1 september 2020 18:38

Sov extremt dåligt inatt. Vet inte om det var endorfinerna efter gårdagskvällens löpartur som spökade eller lite nervositet inför stundande delårsrapport. Tvinga sig att somna är inte en lätt uppgift.

Idag hade vi ledningsgrupp, standard varannan tisdag förmiddag. Nödvändiga möten och viktiga saker tas upp men eftersom mitt adrenalin var på topp just inför sifferuppföljning augusti kliade lite i kroppen. Chefen hade för dagen en överraskning- vi skulle studiebesöka kommunens mark vid Lillesjön i Grimstorp. Min första tanke var ?jag hinner inte med detta? men det blev ett riktigt skönt avbrott. Chefen hade dovar mackor ock kaffe, brassestolar och det var bara att sätta sig i solen och njuta. Å jag njöt verkligen och kunde koppla bort jobbet fören stund och äta frukost skulle vi göra ändå. Har aldrig varit på denna sidan sjön och det var mycket vackert.

Å efter lunch stängde månaden augusti och man har ett megajobb framför sig. Men om man jämför med förra året är jag totalt lugn. Jag har koll, på vad som ska göras och framförallt hur jag ska göra det. En verkligt skön känsla. Å eftermiddagen avslutades i solen i växthuset. Tomatskörden är stor och nu börjar chilin få färg. Den plantan vi fick av Johanna. LYCKA!

Tomat- och mozzarellasallad och det är närodlade tomater

Ska bli spännande att använda

Växthusstund

Frukost med ledningsgruppen i det gröna!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards