Senaste inläggen

Av Sofia - Torsdag 23 feb 20:16

Tandläkartid med Stella 07:50. Glömde att ta ledigt för henne från skolan (skickade mess till läraren igår kväll vilket var noterat – check). Åkte efter en bil hela brogatan med oskrapade rutor som körde i 10—20 km/h. Min stresstålighet fick bekänna färg... Ett 30-tal meter före Lidl-rondellen stannade dito bil och jag funderade på att ringa polisen så de kunde varna andra förare.... Hade föraren lika dålig sikt framåt som bakåt var det verkligen fara och färde.


Vi fick vänta ca en halvtimme innan Stella blev uppropad och jag hann att undra både en och två gånger om jag åkt dit på fel dag. Alla dessa datum....ni vet...ibland prickar man ju inte in rätt. Att tandläkarna halkar efter i schemat bör kanske inte inträffa så tidigt på dagen… De hade haft datorstrul och ursäktade det hela. Datorer = ”djävulens verk” som min käre vän brukar säga. Mmmm, till röntgenbilderna behöver de såklart datorer men för att kika och gå igenom tänderna krävs det nog bara lite verktyg i stål?? Både Stella och hennes tänder fick beröm mycket väl godkänt. Jämna, fina och mycket bra borstat. Att de är jämna och fina behövs ju ingen tandläkare för att konstatera…man SER det. Världens gladaste och finaste leende!


Å så den där bilen..... När jag lämnat av Stella på Åkersskolan körde en piketpolisbil förbi mig mot Eksjö till och jag funderade på om det hänt nåt med bilen vi hamnade bakom någon halvtimme före....


Fick under dagen en bild av mor. En bild av vår! Det börjar krypa i marken nu. Trots snön som föll under gårdagen går det åt rätt håll. Så otroligt skönt. Vädret idag har varit helt underbart. Man blir ju så glad!! Ett möte beträffande investeringar i Stadshuset med en del andra ekonomer på våra olika förvaltningar fick avsluta dagen. Vad är en investering? Det är bra (nödvändigt) om alla tänker lika och helst tänker som man ska. Att t.ex hyra moduler för klassrum (som är nödvändigt i vissa byggprojekt) – ska denna kostnad ingå i investeringsrojektet? Å ena sidan kan aldrig en tillfällig hyra vara en investering enligt ”ekonomibilbeln”, det är ju inget stadigvarande och inget värdehöjande. Å andra sidan hade man inte behövt hyra dessa moduler om man inte byggt om... Japp, det ÄR kluriga frågor och behöver venileras.....


En lång härlig vårvinterpromenad är just avverkad och det blir något mycket enkelt till kvällsmat. Hämtpizza. Det var extremt längesen och extremt längesen i detta fallet är extremt gott!


Ha en fortsatt fin torsdagskväll!!


 

Vårbild från Torset

ANNONS
Av Sofia - Tisdag 21 feb 21:46

Mozzarellamackorna ligger och väntar. Väntar på mig, Henry, Stella, David och Jonas. Egentligen skulle han bara fått två salladsblad nu när han kommer hem efter resan med tanke på de matbilder han har försett mig med, men jag ska va snäll. Ikväll firar vi att ordningen är återställd. Nu är han åter hemma och jag längtar efter att få höra i detalj hur resan har varit, se fler kort och bilder. Signade Ottawa-tröjor har han med sig och jag läste en rad om inköp av Grey Goose päronsmak - farligt gott. Flaskan från förra resan exploderade ju i resväskan så hade man velat smaka kunde man ju vridit ur kläderna?.

Har hämtat Stella från sin Cheerleadningträning och nu har vi käkat. Nu har tjejerna i truppen fått ett uppdrag ? att sälja NewBody - för att finansiera inköp av redskap till NAGK. (Så om någon av någon outgrundlig anledning saknar bra strumpor, trosor, linnen, tröjor, träningsunderställ eller kalsipper ? kontakta mig så fyller jag GÄRNA i era önskemål i Stellas lista.) Själv har jag fortfarande ouppackade produkter från alla de gånger jag stöttat kompisar och kollegors barns säljuppdrag?.. Till mig själv ska jag inte köpa ett smack, men mina barn tycks äta strumpor (eller så är det tvättmaskinen) så några paket ska ändå inhandlas.

Dagen i övrigt har varit full. Full med möten. Tre stycken och väldigt viktiga. En dag med nästan bara möten kan tyckas ineffektivt men denna tisdag blev precis tvärtom - otroligt bra. När man kan knyta ihop säcken och få beslut på papperet - då känns möten onekligen som en bra aktivitet! Det hänger lite på deltagarnas engagemang (förstås) och man kan tycka att man mötar bort många timmar per år men vissa är nödvändiga och bra!!

Hade velat promenera runt Träslända idag men pga av ovan så hann jag inte med det. Å jag orkade inte upp i morse för att besöka min vän inomhuscykeln. Med en löpartur i benen som fick avsluta gårdagen var det onekligen mycket skönare och mer behövligt att sova.... Eller så håller tant på att bli lite förståndigare eller bara.....äldre....

Ha en fortsatt underbar tidagskväll - det har jag och alla andra i mitt hus!

Stora o små tröjor...

Såhär starka drycker är väl inget jag föredrar men just denna vodka är len som sammet och dyr som guld.. Fina snapsglas!

Mozzarella, bacon, tomat, rödlök o basilika på rostat surdegsbröd - Ahhhhh!!!

ANNONS
Av Sofia - Måndag 20 feb 20:08

Textur är ett ord som är hyfsat inne.... I varje fall om man tittar på programmet Mästerkocken. Jag vet inte hur många gånger kvinnan i juryn säger just ordet "textur" och jag har fattat det som att det är typ utseende/konsistens på födan. På nätet står det (å då är det ju sant)  

 


"Textuʹr (latin textuʹra ’väv(nad)’, av teʹxo ’väva’), i vidare mening form eller utseende hos ett material, oftast på ytan."

 

Jag fick nog inte till nån särskilt bra textur i kvällens kycklinggryta (den såg inte så aptitlig ut) men jag blev lovordad av mina barn att den var awesome och mycket god. Jag är specialist på att göra mat av ingenting. Nu var det ju mer än ingenting i grytan, en halv påse wookgrönsaker och en halv påse frysta ärtor, lök, kycklingbuljong, kokosmmölk, honung och sambal oelek, + kyckling då förstås, ingick. Det blev gott och både syra, sötma, sälta,  syra som är så viktigt fanns med i smakerna. Jasminris till och hokus pokus blev det en ypperlig vardagsrätt. Å så hann jag spinga en dryg timme innan dess, å jobba drygt 8 timmar innan dess, å jag hann oxå titta på NIF's A-lagsträningen en liten stund.....enda problemet var att David inte tränade där idag... He, he - kände mig lite dum att morsan kom och ingen son var där. Det var tydligen softträning och David hade fått fritt. Ja, det var ju inte så långt kvar av löparturen och jag hann inte bli kall heller.

 

Kan denna plötsliga inspiration och lust till allt bero på att någon som finns djupt i mitt hjärta är på väg hem. Högt upp i luften befinner han sig nu och förhoppningsvis kan han ligga ned skönt i sin flygplansstol (de vet de där som man sneglar lite efterlängtat pår när man stiger in i ett plan och man får snällt gå förbi för man ska sitta i de stolarna som har minimalt med benutrymme för person med längd 1,79 cm.... Njut Jonas, njut...

 

Textur har det även varit på jobbardagen. Bra internmöte och mycket har blivit uträttat. Min guldbruna Honda Civic har fått sin första service och det känns rätt gött!!!!! att bara hämta nyckeln o köra iväg UTAN att betala 4 till 5 lakan. Jo, förvisso kostar den lilla pärlan mig en slant per månad men det var ett bra beslut jag tog. Personer med oro och ångest för allt ska helt klart ha privatleasade bilar. Nöjd!!

 

Ha en fin kväll alla!

Av Sofia - Söndag 19 feb 09:06

Morgonstund har guld i mun. Njae, det stämmer väl inte med vädret, grått o mjölkvit himmel. Plusgrader gläder mig, inte de som åker skidor och tränar inför Vasaloppet, antar jag.

Natten gick dock i guldets tecken för Ottawa Senators som spelade en viktig match mot Toronto i just Toronto. Enligt Jonas som ju är på plats var det en av de bästa matcherna han sett (å han har ju sett en del.....), det var bra hockey med fart - krig på isen. En målrik föreställning fick han o de andra papporna bevittna och resultatet blev 6-3 till Ottawa (inkl 2 ass av Erik). Härligt!!!! Följde matchen med hjälp av NHL' målservice o det är också mycket spännande. Tidtagarklockan stannar helt plötsligt o sekunden innan sidan uppdateras med ett nytt mål plingar det till med en uppdatering från Jonas. Hela tiden lite fördröjning.

Efter matchen flög de tillbaka till Ottawa o kl 5 i eftermiddag väntar en ny fight. (Hur orkar de???) Matchen spelas kl 11 ikväll (svensk tid) - en något mer human tid men med tanke på jobbardag i morgon så får jag nog nöja mig med plingen från Jonas. Att ha en alldeles egen matchreferator på plats är ju lite fantastiskt i sig! Han känns närmare då....

Jonas skickade en sån fin bild till mig på honom o sin son igår natt, tagen i Canada Air Center när de just anlänt till hallen. Jonas är inte så aktiv på sitt Instagramkonto som undertecknad men denna fick en given plats!! Han ser såååå stolt ut!

#GoSensGo

Å när vi ändå pratar vintersporter - STORT LYCKA TILL idag NIF P16 och David som spelar mot Villa i Lidköping. Håller mina tummar!

Far o son. Likheterna är slående. Även händerna...

Av Sofia - Lördag 18 feb 19:14

En hyfsat fullspäckad lördag. Fylld med roliga saker. Fylla på energin som varit konstant låg denna veckan MEN jag har fungerat!!!!!! Startade dagen med en underbar morgonpromenad runt Träslända. Efter två timmar av steg mötte jag upp en gammal gymnasieklasskompis på Thimons. Camilla, som bor i Linköping, var på genomresa så vi hade 1,5 h till vårt förfogande. Hon ville testa "Nässjös gröna semla", denna nyhet som spridit sig även till slätta'. Å jag tog en smarrig "vanlig" semla, dock mini. Det var inte fikat i sig som gav mig energi, det var samtalet med dig Camilla. Jag verkligen njöt när du berättade om din U-sväng i livet. Härligt! Modigt! Jag kan bara konstatera att U-svängar kan man alltid göra, bara man inte gör dem på motorvägar. Att ta ett stort beslut är modigt men att sedan ångra sig är ännu modigare. Tack fina du för stunden å hoppas dagens efterföljande festligheter blev till belåtenhet.


Vidare till mor och far i Torset på middag med Henry och Stella. Johanna och Alexander kom oxå dit, gott (om än lite sent...hrm...) David fattades - han skidar utför i Säfsen. Favoritförrätten osttarteletter smalt i munnen och mammas biffar går inte av för hackor. Den i måndags utlovade råmjölkspannkakan (som jag natuligtvis inte kunde hålla klaffen om till kidzen) uteblev. Mamma fick nämligen ingen mjölk. Men i mars.....då kommer det kalvar och då kommer vi tillbaka till bordet. Nu var dagens efterrätt visserligen mycket mycket god den med. Päron med toscatäcke.


Mamma och jag övade på sånger till vårt lilla gig på Frälsningsarméns lördagscafé den 18 mars. Ska bli roligt! Å sedan hade mamma plockat fram min mormors gamla berättelser, typ 102 år gamla. Hon var 14 år när hon skrev dem. Skrivstil så fin så fin.... Gårdagens skola lärde ju ut det och hyfs fanns på betyget. I dag ligger väl inte välskrivning högt upp på listan utav målen, man måste snacka, prata och "va med" för att få A. Mmmmm, Camilla och jag pratade om detta vid vårt fika och de elever som är duktiga i sin tysthet - de har helt klart sämre chanser i dagens utvärderingar.


Jag avslutade eftermiddagen (eller startade kvällen) med en löparrunda. Helt gudomligt skönt. Å nu är det bara Mello kvar av dagen och häng med Henry och Stella. Med andra ord - en toppenlördag fråns start till slut!!


Ps. Det var riktigt roligt att se dig oxå i dag Malin på fiket, å din syster! Stor varm kram!!


 

Träslända - en favoritrunda i morgondiset

 

Vårvinter = vackert

 

Mor och far passar upp!!

 

Alexander och Johanna!

 

Inte så mycket råmjölkspannkaka men väldigt gott.....

 

Berättelsebok skriven av min mormor Sigrid, 14 år. Född 1901. Kul att de har bevarats.

 

Underbara historier! Fina teckningar och vacker skrift.

 

Suddigum funkar inte så bra på bläck så man "infogar" eller "strök" bokstäver när man skrev fel....

Av Sofia - Fredag 17 feb 22:22

Jag memorerar dina ögon när jag somnar…… Saknad! Längtan! Tänk om man bara hade förmågan att stänga av. Stänga av känslorna. Som en av- och påknapp….. Vakna på morgonen, göra sig i ordning, äta, borsta tänderna, ta sig till jobbet, jobba, fika, jobba, äta lunch, jobba, ta sig hem, tvätta, städa, cykla eller gå en runda, äta, TV, borsta tänderna, somna….UTAN att tänka. Utan att känna och sakna. Att sakna är nyttigt, sägs det. Men jag skulle vilja vara lite mer onyttig nu känner jag. Å andra sidan vore det ju inte jag. Jag har mer känslor i kroppen än blod och vatten!

De bästa eller kanske de ”värsta” låtarna orkar jag knappt inte lyssna på. Där texten stämmer…alltför väl....


Arizona – Ocenas away

” Few thousand miles and an ocean away
But I see the sunrise, oh, just like the other day
Picture your eyes as I fall asleep
Tell myself it's alright, oh-oh, as the tears roll by

Ooh, I wish I could feel your face
Ooh, I'm helpless when I'm oceans away”

 

John Denver – Leaving on a Jet Plane

So kiss me and smile for me

Tell me that you’ll wait for me

Hold me like you’ll never let me go

I’m leaving on a Jet Plane

Don’t know when I’ll be back again

Oh, babe I hate to go

 

Zayn – I don’t wanna live forever

I just wanna keep callin' your name
Until you come back home
I just wanna keep callin' your name
Until you come back home
I just wanna keep callin' your name
Until you come back home

 

Att vara ifrån en person som betyder allt är jobbigt och för oss som tänker är det värre. Kärlek är sådan. Att han får spendera en kort och intensiv vecka med sin son, som han träffar alltför sällan, gör mig glad. Såklart! Glädjen i det gör min saknad något lättare. För jag vet att han mår bra av det. Pappahockeyresor då och då ingår i paketet.  Å så alla plan som ska lyfta och landa.... Jag vet att saker och ting kan hända och det gör allt lite extra jobbigt.


Sådär ja, dagens gnäll och tyck-synd-om-mig! Att skriva några rader om det hjälpte…lite för stunden…


Ottawa Senators vann gårnattens match mot New Yersey och Erik gjorde dessutom ett av målen. Då plingade det bra i min telefon, kunde känna Jonas glädje ända hit. Wow, vilken känsla att få sitta där live på läktaren o titta!! 3-0 slutade matchen. #GoSensGo

Själv sov jag knappt nåt...följde hela matchen och därför är jag dödens trött nu. Natti! Natti!!Å så en kanske lite löjlig dikt i min ändlösa längtan.....men ja, det hjälper lite ändå...


En förlamande saknad i ord


Jag vill inte sakna dig....inte så mycket

Men ändå är det så

Som om hjärtat vill gå sönder

Har så svårt att förstå


Att det skulle vara nyttigt att ifrån varann

Att vara isär

En sanning för många

Idioti om du min åsikt begär


Minuterna känns som timmar

Å dagarna som en evighet

Prickar av i kalendern

Snart är det tisdag - jag vet!!!!!


Det är det enda som ger mig glädje

är vetskapen om att du har det bra

Att få träffa sin son är

ju något man faktiskt ska


Detta ingår i paketet

så här blir det då och då

Tänk på mig, ge mig styrkan att

hantera saknaden, att just förstå


Jag saknar dig, saknar allt

Saknar din värme, dina ord, din röst

Ta med dig våren hem

Utan dig känns allt som höst


Love you!


Av Sofia - Torsdag 16 feb 20:11

I dagens ex av Smålandstidningen kunde man läsa om Manuel Knight. ”Bluffen” som utger sig för att vara både det ena och det andra, utbildad psykolog, krigsfånge och världsmästare i karate. Han är inget av detta, dock föreläsare som byggt ett starkt varumärke kring sin person. Han är en föreläsare som åker land och rike runt och i november 2013 besökte han Nässjö kommun. I några timmar föreläste han om bl.a förändring och människors inställningar till denna och tanken var att entusiasmera anställda inom vår kommun. Det lyckades han sannerligen med. De flesta tyckte han var en karasmatisk person inkl mig själv och han spetsade till saker och ting….lite väl mycket såhär med facit hand. Jag vill dock poängtera att mycket av det han sa (förutom ljuget) var bra och fick mig att tänka till. Dock känns det knepigt nu att jag hade den känslan då. Man misstänker ju inte att personen framme på scen står och ljuger - eller? Jag tror gott om folk i största allmänhet och tror ingen ska vilja göra något ont, mig ont eller i det här fallet fara med osanningar. 


I morse när jag läste tidningen minns jag att intrycket av denna föreläsning fick mig att skriva ett blogginlägg om det. Två år senare fick jag en kommentar på detta inlägg och jag kände mig ganska så grundlurad. Jag visste väl inte riktigt vad jag skulle tro…en olustig känsla…kan det verkligen vara sant att han inte är sann? Det har efterforskats en hel del i hans bakgrund och historia och i dagens tidning stod en del fakta. Vi diskuterade det i morse vid fikat på jobbet och som någon sa.. ”Han blir ju inte en sämre talare för det”… Det var precis så jag svarade på kommentaren för några år sedan….men nu känns det ännu värre…. Även om han sa mycket bra saker - hur ska man få förtroende för någon som faktiskt ljuger om ditten och datten?

 

Nedan – mitt blogginlägg från 5 nov 2013

Idag har jag tillsammans med c a 400 kollegor i Nässjö kommun varit på en riktigt riktigt bra föreläsning. Ett projekt inom Nässjö kommun att göra kommunen till en attraktivare arbetsplats ”Jobba här!” Det är andra gången som den karismatiske föreläsaren Manuel Knight inspirerar oss han har fyllt Pigalles flera gånger om denna veckan.

  

Han kommer från slummen (ghetto) i Atlanta, Georgia, har varit elitsoldat i den amerikanska armén ca 10 år och även krigsfånge i krigets Irak. Idag är han förutom 3-barnsfar och boende i Göteborg framgångrik organisationskonsult och hans livsresa har förstått gett honom helt otroliga erfarenheter. Han föreläser om hur viktigt det är med lagarbete och effektivt ledarskap. Som utbildad psykolog har han såklart knas på mänskligt beteende och våra drivkrafter. "Ledarskap, laganda, kommunikation och kulturella förändringar - kort sagt allt som har att göra med företagets prestation och identitet" står det på hans hemsida. 

 

Mycket av det han sa kan även översättas till familjen som kan likas vid ett "företag" och han drog otroligt roliga paralleller. Det blev många skratt under eftermiddagens timmar och han drev både med sig själv och sin svärmor… "Manuel Knight är en föreläsare av världsklass. Med ett stort och varmt hjärta och äkta engagemang visar han vägen till verklig förändring, förbättring och framgång för människor och organisationer." Juryns motivering till Stora Talarpriset 2011. Han har även sommarpratat i P1's "Sommar", sommaren 2008. Det ska jag absolut försöka hitta på webben.

 

Jag tog med mig en hel del nyttiga tankar till min egen arbetsplats vilket med all säkerhet var meningen. Att jobba i en grupp med människor du faktiskt inte har valt kan ibland vara en utmaning. Däremot är jag inte särskilt positiv till vissa av hans samarbetsövningar idag - att samtala med en främmande människa jag aldrig tidigare träffat och diskutera huruvida jag är typen "win/win" eller "win/lose" = om jag resonerar mig fram till en lösning där båda parter till slut får lite vinning...eller om jag är den dominanta personen som ska ha rätt och vinst. Jag är väl helt enkelt för blyg..... En härlig dag och man får tacka arbetsgivaren att sånt här ordnas!!!

 

Ha en god kväll!!!


Kommentaren jag fick två år senare……17 okt 2015

The Groundhogs

Manuel Knight är tyvärr en enda stor bedragare. Han är inte psykolog han har heller aldrig varit Special Forces. Han har inte heller varit karatevärldsmästare som han påstår i andra sammanhang. Han har aldrig varit krigsfånge.

Allt är lögn. Kontrollera med Socialstyrelsen så ser du att han ljuger om en skyddad yrkestitel, Psykolog. I USA är olagligt att ute sig för att varit krigsfånge, Special Forces om man inte har varit och tjänar man pengar på lögnerna ses det som en försvårande omständighet.

Vi kommer med tiden visa världen undan för undan vilken bedragare med skattemedel han är men också alla storföretag han blåst.


Besök vår blogg http://manuelknight.blogspot.com/

http://manuelknight.blogspot.se


Mitt svar - 18 oktober 2015 08:07

Tråkigt om det du skriver är sant. Riktigt tråkigt. Det gör honom inte till en sämre talare på något sätt men att ljuga om sin bakgrund på det sätter är osmakligt.

 

På Groundhogs blogg står idag:

Breaking news! Nu börjar Manuel Knights luftslott och han sjläv pysa ihop till en liten hög. Ett antal Smålandstidningar publicerade idag en artikel av Madeleine Fransson och där hon drar ner brallorna på bedragaren Manuel Knight. Nu börjar allt fler se att kejsaren är naken. Snyggt jobbat, Madeleine Fransson.


Det känns bra att upptäcka att det inom den svenska pressen finns journalister ”som tar ansvar och som granskar och rapporterar”, något som Jeanette Gustafsdotter, vd för TU, förra året bestämt hävdade. Vi är glada om vi har haft fel, må sen vara att en svala inte gör nån sommar, men nu är det tre stycken som skrivit om bluffaren Manuel Knight: Oskar Sonn Lindell, Denny Calvo och Madeleine Fransson.


Det där tar en stund att bit för bit gå igenom, men vi kan direkt säga att Manuel Knight och hans lukrativa bedrägeriverksamhet inte är utsatt för nån stalker. Han och hans verksamhet är utsatt för granskning. Groundhogs stalkar inte. Groundhogs bedriver konsumentupplysning. Vi gör det som reguljärmedia borde ha gjort för länge sen och vilket också framgår av artikeln i Magasinet Filter. Den svenska journalistkåren har varit närmast kataton. Bra att vi nu skönjer ett uppvaknande och kanske till och med ett tillfrisknande. Det vore i så fall inte en dag för tidigt!


Fotnot: Den person som utpekas som "stalker" har ingen kontroll över denna blogg och har aldrig publicerat ett enda inlägg. Ingen av Groundhogs eller nån av våra, av oss kända, uppgiftslämnare har ringt Manuel Knight eller hans stab eller hans familj. Det som Manuel Knight och Camilla Heed påstår är alltså bara lögn. Som vanligt.

Av Sofia - Tisdag 14 feb 20:57

Många check idag. Fick den sista kompletterande glasskivan till köket – gaveln/kortsida vid spisen (som både vi och köksplaneraren på IKEA hade missat). Samtidigt kunde jag rodda Spoltjänst så de kom strax efter och spolade rent avloppet. Totalstopp i fredags o det var sluttvättat för ett tag. Nu rinner det återigen så fint i rören och husmor kan utföra sina sysslor igen… Såna där vardagliga ting som bara ska fungera – när det inte gör det får man sig en tanke - man innerligt tacksam över hur bra vi har det. En riktigt bra och ändamålsenlig tvättstuga är underbart inklusive rinnande vatten både in och ut....


Sol på himlen och vädret gör ju verkligen att man njuter (läs – skulle vilja vara ledig). Idag har hursomhelst Stella haft roligt. Medan jag var hemma en kort sväng var hon förbi och hämta sin glider för utevistelse i Lövhult. Bästisen Danni och hennes mor Tina (som är lärare) är ju sportlovslediga och vad härligt att barnen (och lärarna) får så fint väder denna vecka. Gläds med dem. Tack Tina!!!!


Jag gläds även med mig själv. Nog för att det känns leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssam

t tråkigt utan Jonas på kvällarna men jag har dödat lite tid med att springa ikväll. Åh vad bra det gick! Konditionen och löparbenen svarade så fint på dryga milen trots mitt vinterlöparuppehåll. Promenader varje dag och cykling underhåller alldeles perfekt!! Jag valde vägar med fast mark under fötterna och vårluften kom verkligen in i lungorna. Skönt! Skönt! Skönt! Nöjd!


Nu har jag Alla-hjärtansdagsfirat med mig själv. Mozzarella, bacon och tomat! Gott!! Å jag sneglar lite på alla fina parmiddagar som Instagrammas och alla hjärtan lyser lite extra rött och ironiskt mot mig. Suck! Hur kan man längta så efter någon? Jag har dock Jonas dator att tillgå – i den finns möjlighet att följa nattens NHL-match mellan Ottawa och Buffalo Sabres. Hoppas jag orkar titta – lite häftigt att veta att han med stort H sitter där på läktaren (bland 20 000 andra) och hejar på sin son som fightas på isen. Det är den första av fyra matcher han får se på sin nyss påbörjade pappahockeyresa. För hans skulle vill jag att tiden ska gå långsamt, vet att han njuter så av att få tillbringa tid med Erik – för min skull kan den gärna få gå lite snabbare. Men......som Vilhelm Moberg skrev en gång i tiden: ”Tag vara på ditt liv! För nu är det din stund på jorden”. Bra att tänka på det då och då. Eller som ett annat tänkvärt citat: "Alla de dagarna som gick…inte visste jag att det var livet".....


Ha en fortsatt fin Alla hjärtans kväll!


Hoppas du har bra med surf där borta i Kanadaland! Detta är din sång!!


Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SigridSofia med Blogkeen
Följ SigridSofia med Bloglovin'

Text o bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se